Skanda Karttikeya. Legenda marelui erou spiritual, fiu al lui Shiva PDF

Coperta Carte Skanda Karttikeya. Legenda marelui erou spiritual, fiu al lui Shiva

Iti doresti sa citesti cartea Skanda Karttikeya. Legenda marelui erou spiritual, fiu al lui Shiva publicata de editura ATMAN? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Skanda Karttikeya. Legenda marelui erou spiritual, fiu al lui Shiva chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Skanda Karttikeya. Legenda marelui erou spiritual, fiu al lui Shiva

Ca avatar al Supremului, Skanda portretizeaza eterna lupta dintre ignoranta si cunoastere, dintre joasele forte demoniace si inaltele principii divine care opereaza impreuna atat la nivel cosmic, cat si in plan individual. El intruchipeaza de asemenea Cunoasterea Suprema, singura ce poate distruge ignoranta. Skanda este totodata si manifestarea materiala a mintii care ia nastere din ego-ul cosmic (ahamkara).Sulita sa este ascutita la varf si foarte lunga, fiind un simbol al mintii care trebuie sa fie perfect focalizata pentru a ucide demonul ignorantei….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.