Sistemul de vindecare prin dieta fara mucus PDF

Coperta Carte Sistemul de vindecare prin dieta fara mucus

Iti doresti sa citesti cartea Sistemul de vindecare prin dieta fara mucus publicata de editura Firul Ariadnei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sistemul de vindecare prin dieta fara mucus chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Sistemul de vindecare prin dieta fara mucus

Cuvantul „”mucus”” ca parte din titlul cartii m-a surprins si era pentru prima data cand intalneam un asa subiect ca argument principal al unei intregi carti. Pana acum, definitia fiziologica pe care o cunosteam era aceea de „”substanta care acopera peretii intestinali pentru (asa zisele) motive de autoprotectie””, in timp ce definitia patologica se referea la „”secretia suparatoare pe care o suflam in batista atunci cand suntem raciti””.Aceasta carte a fost publicata pentru prima data in anul 1922, dar raspunde la intrebari la care chiar si astazi gandim ca nu exista raspunsuri. Dupa ce am citit-o, am capatat capacitatea de a evalua validitatea sau lipsurile diverselor metode de alimentatie si vindecare pe cale naturala. Arnold Ehret vorbeste de confuzia si ignoranta existenta in vremurile in care transmitea conceptele expuse in cartea sa. Desi au trecut aproape 100 de ani de la prima editie, el scrie de problematici, false credinte si erori inca prezente, demonstrand ca se afla inaintea vremurilor chiar si in zilele noastre, chiar un precursor al stiintei alimentatiei….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.