Sinuciderea, subtila enigma a unui sumbru paradox PDF

  Coperta Carte Sinuciderea, subtila enigma a unui sumbru paradox

  Iti doresti sa citesti cartea Sinuciderea, subtila enigma a unui sumbru paradox scrisa de Tudorel Butoi, Valentin Iftenie, Alexandru Boroi si publicata de editura Pro Universitaria? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sinuciderea, subtila enigma a unui sumbru paradox chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Sinuciderea, subtila enigma a unui sumbru paradox

  Fara a avea nicidecum inclinatii fatalist-pesimiste, autorii prezentei lucrari, nu pot face abstractie de simptomele derivei existentiale in care navigheaza omul contemporan. Dimpotriva, luciditatea profesionala ii mandateaza sa puna sub lupa observatiei stiintifice cel mai controversat gest al libertatii de vointa – gestul suicidar. … deci sa pornim pe drumul care s-ar putea sa ne faca sa intelegem „prin ce alchimie a disperarii apare sinuciderea drept unica iesire din raul de viata” (Jean-Marie Rouart) pentru „cei care au ales noaptea”, sau care considera ca li s-a terminat veleatul, traind angoasa prezentului in care se simt exilati dupa ce si-au inchis fereastra sufletului si au tras draperia tristetii pentru a se refugia intr-o lume bizara guvernata de intunericul deprimant al singuratatii lugubre, calauzita de sclipiri luciferice prin labirintul sepulcral aducator de jale, lacrimi si suspine in desarta speranta a unui final apoteotic……

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Sinuciderea, subtila enigma a unui sumbru paradox este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.