Sint alta PDF de Svetlana Carstean

  Coperta Carte Sint alta

  Iti doresti sa citesti cartea Sint alta? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea

  Descrierera cartii Sint alta

  Titlu disponibil cu autograf; inca 35 exemplare disponibile. Arthur Rimbaud ar fi iubit arta cu care Svetlana Carstean a actualizat Je est un autre. Svetlana este une autre in sensul precis intentionat de Rimbaud – cu adaosul capacitatii poeziei de a povesti direct si curajos o viata de azi. Un subtil simt al umorului, auzul perfect si privirea fara ifose dau acestei carti o cadenta deosebita, care pune de acord istoria poetei cu viata obsteasca. Frumusetea lumii in miscare, prezentul care se indeparteaza si devine povesti, plutesc prin tarimuri geografice si psihologice in acest poem-fluviu. – Andrei Codrescu Daca as semna regia unui film dupa Sint alta, as porni de la un anumit cadru: imaginea unei contorsioniste care isi exerseaza miscarile in oglinda, oasele reliefandu-se prin piele, frumusetea corpului imun la durere. Despre asta e vorba in noul volum al Svetlanei Carstean, despre o abordare frontala a propriei identitati, despre apropierea de sine prin indepartare, despre deteritorializarea traumei si a spaimelor pe care oamenii le poarta cu ei peste tot, oricat de mult s-ar indeparta, in timp si spatiu, de momentul in care le-au trait. Cinematice si impecabil pilotate la nivel formal, poemele din aceasta carte proiecteaza filmul contactului uman cu realitatea haotica, uneori violenta, cu absentele fundamentale, cu geografiile emotionale si naratiuni personale ce revin obsesiv si te bantuie ca soundtrackul de la In the Mood for Love. O carte ca un fohn indreptat spre o rana / care mai singereaza inca. – Anastasia Gavrilovici sint citeva lucruri la care nu cred ca m-as pricepe prea bine sinucidere sex pe skype playback si-aici chiar nu are importanta ca sint afona am invatat insa in ultimii ani sa privesc in jos in prapastie cu ochii aproape larg deschisi am invatat in ultimii ani sa-mi numar maruntisul ca pe lingouri de aur (…) sa constati tristetea nu e o vitejie sa spui ce trist nu e o contributie sa te sperie orice contact rupt orice conexiune intrerupta nu e semn de maturitate dar sa-i lasi sa te vada dezbracata pina la capat e instinct pur ca cel al apei care curge la vale instinctul nevazut al apei

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.