Sinonime in povestire si in rime PDF

  Coperta Carte Sinonime in povestire si in rime

  Iti doresti sa citesti cartea Sinonime in povestire si in rime scrisa de Tatiana Tapalaga si publicata de editura Lizuka Educativ? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sinonime in povestire si in rime chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Sinonime in povestire si in rime

  Sinonimele sunt cuvinte care au forme diferite cu acelasi inteles si sunt folosite pentru nuantarea ideilor expuse in cadrul unei comunicari. Pentru a facilita intelegerea sinonimiei de catre copiii prescolari si elevii claselor primare, recomand, ca ghid auxiliar, cartea Sinonime in povestire si in rime….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Sinonime in povestire si in rime este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.