Singura poveste PDF

Coperta Carte Singura poveste

Iti doresti sa citesti cartea Singura poveste publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Singura poveste chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Singura poveste

„”Cei mai multi dintre noi au de spus o singura poveste. Asta nu inseamna ca ni se intampla un singur lucru in viata – se petrec nenumarate intamplari, pe care le transformam in nenumarate povesti. Insa una singura conteaza cu adevarat, pe una singura merita pana la urma s-o spui. Ceea ce urmeaza e povestea mea.””Julian Barnes O vara din anii ?60, undeva la sud de Londra. Cand se intoarce de la facultate, Paul ii face pe plac mamei si se duce la tenis. Acolo e Susan: calda, increzatoare, ironica, sotie si mama a doi copii. Evident, iubirea lor este unica si irepetabila. Peste zeci de ani, el priveste inapoi la povestea lor si la esecul ei, stiind ca memoria ne joaca feste si ne surprinde.””Un roman profund emotionant si o analiza a suferintei din iubire (…). Revizitand fluxul si refluxul unei pasiuni, Julian Barnes pune in lumina legatura dintre un om batran si propriul lui sine.””Publishers Weekly…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.