Singur pe o insula pustie PDF

Coperta Carte Singur pe o insula pustie

Iti doresti sa citesti cartea Singur pe o insula pustie publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Singur pe o insula pustie chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Singur pe o insula pustie

Documentarul despre perioada petrecuta de Ed Stafford pe insula Olorua, Naked and Marooned, a fost difuzat de Discovery Channel. Lui Ed Stafford, celebrul explorator care a strabatut pe jos intreaga lungime a Amazonului si a intrat astfel in Guinness World Records, ii plac provocarile. Dupa extraordinara calatorie relatata in 860 de zile pe Amazon, el cauta o noua aventura si decide sa se izoleze pe o insula nelocuita. Astfel ajunge in Olorua, o mica insula din Pacificul de Sud. Scopul lui: sa se descurce singur timp de 60 de zile, fara sa aiba la el nici hrana, nici apa, nici macar haine. Singurii sai tovarasi in aceasta perioada in care va avea de infruntat foamea, setea, frigul, oboseala, dar mai ales singuratatea sint camerele video pe care le va folosi ca sa-si filmeze activitatile zilnice. Jurnalul acestei experiente, Singur pe o insula pustie este o poveste impresionanta despre ambitia unui om de a-si testa limitele fizice si mentale….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.