Singur intre doua veacuri. Volumul I PDF

Coperta Carte Singur intre doua veacuri. Volumul I

Iti doresti sa citesti cartea Singur intre doua veacuri. Volumul I publicata de editura House of Guides Publishing Grup? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Singur intre doua veacuri. Volumul I de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Singur intre doua veacuri. Volumul I

Acest prim volum deschide o colectie de memorii scrise de ziaristi. De ziaristi de presa scrisa si televiziune care au lucrat si in comunism, si in democratie. Volumul de fata cuprinde perioada 1966 – 2015 si prezinta cariera profesionala si viata unui om care s-a nascut si a trait 41 de ani in comunism. Paradoxul acestor insemnari nu consta in faptul ca nu descrie comunismul ca un iad si democratia ca pe un rai ci, mai degraba, ca anumite moduri romanesti de a fi sunt la fel si ieri si azi. Sau, altfel spus, ca libertatea in sine nu rezolva marile probleme ale societatii romanesti. Libertatea ne-a permis doar sa vorbim liber despre ele. De rezolvat, nici gand. Iar adevaratul motiv pentru care inca nu suntem in stare sa rezolvam nimic este descris in paginile acestei carti. Si in volumele care vor urma….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.