Simte-te bine in pielea ta fara s-o vrei pe-a altora: optimizeaza-ti potentialul relational PDF

Coperta Carte Simte-te bine in pielea ta fara s-o vrei pe-a altora: optimizeaza-ti potentialul relational

Iti doresti sa citesti cartea Simte-te bine in pielea ta fara s-o vrei pe-a altora: optimizeaza-ti potentialul relational publicata de editura House of Guides Publishing Grup? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Simte-te bine in pielea ta fara s-o vrei pe-a altora: optimizeaza-ti potentialul relational de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Simte-te bine in pielea ta fara s-o vrei pe-a altora: optimizeaza-ti potentialul relational

Eficacitatea profesionala este in sfarsit la indemana tuturor ! Fie ca esti angajat, manager, director, formator, vei gasi in aceasta lucrare toate instrumentele necesare pentru a te dezvolta in plan personal si profesional totodata. In plus, vei afla cum sa creezi o echipa formata din membri cu personalitati diferite, si cum s-o unesti, astfel incat beneficiile rezultate in urma acestui proces sa fie maxime. Aceasta carte propune o metoda simpla si concreta care permite definirea profilului persoanelor, de a actiona asupra comportamentelor si de a castiga in eficacitate. Se aplica in domeniul consilierii individuale, precum si in dinamicile de grup. Ilustrata cu numeroase exemple, povesti si cazuri reale, aceasta lucrare permite fiecaruia sa-si descopere propriul potential relational, precum si pe cel al celor care-l inconjoara si demonstreaza ca este posibila si necesara asocierea dintre placere si munca. Salariatule, vrei sa nu mai ai probleme cu seful sau cu un coleg pisalog, sa scapi de senzatia de sufocare intr-un post care nu-ti place, sa obtii mai usor o marire de salariu, sa ti se aprobe proiectele pe care le propui, sa simti cu adevarat ca faci parte dintr-o echipa ? Sefule, vrei sa ai cei mai buni colaboratori mereu in preajma, gata sa puna umarul ca sa mearga firma bine in loc sa dea fuga la concurenta ? Daca raspunsurile sunt afirmative, singurul lucru ce mai ramane de spus este: Lectura placuta !…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.