Simon Thorn si groapa cu serpi PDF

Coperta Carte Simon Thorn si groapa cu serpi

Iti doresti sa citesti cartea Simon Thorn si groapa cu serpi publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Simon Thorn si groapa cu serpi chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Simon Thorn si groapa cu serpi

La doisprezece ani, Simon Thorn nu se poate lauda cu o viata usoara sau normala, dar batausii de la scoala si apartamentul inghesuit din Manhattan unde traieste impreuna cu mama lui si cu unchiul Darryl nu inseamna nimic in comparatie cu marele lui secret: Simon poate vorbi cu animalele. Cand mama lui dispare brusc in urma unei invazii de sobolani, Simon descopera ca atat el, cat si mama si unchiul lui sunt toti animaformi – oameni care s-au nascut cu capacitatea de a se transforma in animale dupa bunul plac. Pornit in cautarea mamei lui, adolescentul ajunge la Academia Animaformilor Remarcabili, aflata in gradina zoologica din Central Park, si invata despre cele cinci regate dezbinate – mamifere, pasari, insecte, reptile si animale subacvatice – care ii infrumuseteaza lumea secreta… si intelege ca s-ar putea sa fie singurul in stare s-o salveze.””Simon Thorn seamana foarte bine cu Harry Potter, iar cititorii vor fi, cu siguranta, incantati.”” – Booklist Online””Carter ne dezvaluie un univers magic, plin de surprize si de aventura… O incantare de la inceput pana la sfarsit, cartea ii va lasa pe cititori nerabdatori sa revina in lumea lui Simon Thorn.”” – Kirkus Reviews…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.