Sfinxul rosu vol 1 PDF

Coperta Carte Sfinxul rosu vol 1

Iti doresti sa citesti cartea Sfinxul rosu vol 1 publicata de editura Aldo Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Sfinxul rosu vol 1 de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Sfinxul rosu vol 1

In 1628 Louis XIII guverneaza Franta impreuna cu cardinalul Richelieu. Ultimul incearca sa faca fata conspiratiilor necontenite pe care le creaza mama (Marie de Médicis), sotia (Anne d’Autriche) si fratele regelui (Gaston d’Orléans). Problema este ca regele , cu o sanatate fragila si lipsit de orice interes fata de sotia sa, nu are inca niciun mostenitor. Gratie unei retele de spioni devotati. Richelieu afla ca un anume conte de Moret (supranumit Sfinxul Rosu), fiul natural al lui Henri IV si al Jacqueline de Bueil, a adus niste scrisori celor doua regine si s-a indragostit de d’Isabelle de Lautrec, domnisoara de onoare a Anne d’Autriche care era promisa lui M. de Pontis….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.