Sfidarea destinului PDF

  Coperta Carte Sfidarea destinului

  Iti doresti sa citesti cartea Sfidarea destinului scrisa de Vera Cowie si publicata de editura Orizonturi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sfidarea destinului chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Sfidarea destinului

  Scriitoarea engleza VERA COWIE este autoarea a 17 romane, publicate in milioane de exemplare, ce i-au adus celebritate in intreaga lume. Eroina acestei carti, Eve Czerny, reprezinta prototipul femeii care, cu o tenacitate extraordinara, incearca sa-si depaseasca conditia sociala, lansandu-se si reusind sa se afirme in lumea afacerilor. Spre a-si atinge telurile, ea nu ezita sa faca uz, fara scrupule, de frumusetea cu care Dumnezeu a inzestrat-o din plin. Utilizand cunostintele preluate de la bunica sa despre insusirile miraculoase ale unor plante si modalitatile lor de combinare, ajunge sa prepare lotiuni si creme extrem de apreciate in domeniu. In timp, Eve reuseste sa intemeieze un adevarat imperiu al industriei cosmetice, comparabil cu cel al Helenei Rubinstein. Devenita bogata si celebra, nu este scutita totusi de loviturile dure pe care soarta i le rezerva… O extraordinara poveste de viata, cu intamplari ce se succed intr-un ritm ametitor, despre o femeie de succes care nu inceteaza niciun moment sa forteze mana destinului….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Sfidarea destinului este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.