Sfarsitul si alte inceputuri. Povesti din viitor PDF

  Coperta Carte Sfarsitul si alte inceputuri. Povesti din viitor

  Iti doresti sa citesti cartea Sfarsitul si alte inceputuri. Povesti din viitor scrisa de Veronica Roth si publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sfarsitul si alte inceputuri. Povesti din viitor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Sfarsitul si alte inceputuri. Povesti din viitor

  NICIO LUME NU SE ASEAMANA CU ALTA. In aceasta antologie captivanta, fiecare decor e mai straniu si mai minunat decat anteriorul, intesat de fiinte fascinante si tehnologii noi. Si cu toate progresele de care se bucura aceste lumi futuriste, oamenii inca se confrunta cu probleme extrem de umane. In INERTIE , Claire si Matt nu-si mai vorbesc. In urma unui grav accident de masina, Matt solicita o procedura care le ingaduie sa retraiasca amintirile pe care le-au impartasit – si le ofera sansa de a descoperi ce n-a mers bine. Atleigh Kent, protagonista povestirii TORCATOARELE , urmareste si ucide lipitori – o rasa extraterestra pradatoare care ia in stapanire ilegal trupuri-gazda umane. Insa moartea naste moarte, iar Atleigh doreste cu orice pret sa se razbune. Inchipuiti-va o simfonie unica, o oda lenta a durerilor si a bucuriilor, note create de fiecare trup in timp ce traieste si moare. In ASCULTATORII , aceste cantece pot fi auzite numai de cativa oameni. Cand Darya ia o decizie dificila intre rolul ei de arhivar de cantece de viata sau de cantece de moarte, tanara descopera unde se imbina cele doua. VIM SI VIGOR exploreaza fanatismul, anxietatea si prietenia dintre femei prin alegerea lui Edie de a folosi Protocolul Elucidarii, o tehnologie de realitate simulata care dezvaluie cele mai plauzibile rezultate ale unor decizii dificile. „Asemenea MARILOR CREATII SF, fiecare poveste din antologia atemporala a Veronicai Roth e despre caracterul uman, despre felul in care tehnologia ne poate transforma relatiile cu ceilalti, despre cum poate scoate in evidenta dragostea, bucuria, supararile si complexitatile delicate ale tuturor lucrurilor care ne fac sa fim oameni.” – MARIE LU, autoarea seriilor WARCROSS si TINERELE ELITE „O MINUNE A INGENIOZITATII DE GEN. De la o lume la alta si de la un personaj la altul, Roth scoate la iveala bine-cunoscutul ei talent de a crea noi lumi si, mai presus de toate, compasiunea pentru oamenii aflati la sfarsituri si inceputuri.” – SOMAIYA DAUD, autoarea romanului Miraj „Roth provoaca inca o data imaginatia cititorilor cu GANDIREA EI DIVERGENTA. Aceste felii de viata viitoare minutios create sunt intesate cu personaje de care iti pasa cu adevarat, aflate in situatii care iti vor da de gandit!” – NEAL SHUSTERMAN, autorul romanului Secera „Fiecare poveste din aceasta antologie are propria sa constelatie memorabila de IMAGINATIE SI COMPASIUNE CHINUITOARE. Vor ramane adanc intiparite in sufletul vostru multi ani de-acum incolo.” – ALEXANDRA BRACKEN, autoarea seriei MINTI PRIMEJDIOASE „ROTH E O POVESTITOARE REMARCABILA. Ultima sa carte e inca o dovada a talentului sau incredibil si, categoric, e o creatie care trebuie neaparat citita.” – COURTNEY SUMMERS, autoarea romanului Sadie…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Sfarsitul si alte inceputuri. Povesti din viitor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.