Sfarsitul istoriei se amana. O radiografie a postcomunismului romanesc PDF

Coperta Carte Sfarsitul istoriei se amana. O radiografie a postcomunismului romanesc

Iti doresti sa citesti cartea Sfarsitul istoriei se amana. O radiografie a postcomunismului romanesc publicata de editura Cetatea de Scaun? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sfarsitul istoriei se amana. O radiografie a postcomunismului romanesc chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Sfarsitul istoriei se amana. O radiografie a postcomunismului romanesc

Tranzitie, sacrificii, asteptari, redresari. Per ansamblu, progres. Al cui? Al tuturor, chiar daca pe nivele diferite. Cu siguranta, in primul rand al celor care se aflau in gara atunci cand a pornit din nou „trenul istoriei”, asa cum plastic se exprima Silviu Brucan la scurt timp dupa revolutia din 1989. Cat de mult seamana metanaratiunea clasica a tranzitiei postcomuniste inspre societatea de piata cu metanaratiunea national-comunista a tranzitiei, jalonata la randul ei de sacrificii, reculuri si expectante neimplinite, pentru elita politica, si in acelasi timp neimpartasite, de catre populatie – inspre societatea socialista multilateral dezvoltata……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.