Sfarsitul calatoriei PDF

Coperta Carte Sfarsitul calatoriei

Iti doresti sa citesti cartea Sfarsitul calatoriei publicata de editura Orizonturi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sfarsitul calatoriei chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Sfarsitul calatoriei

Cu aproape un sfert de veac in urma, lui Barney Davidson si familiei sale din Anglia li se ofera sansa unei vieti mai bune in America. Bucuria plecarii este insa de scurta durata pentru Barney care afla o veste ingrozitoare si hotaraste ca situatia sa nu trebuie sa-i impiedice pe cei dragi sa ajunga acolo unde le va fi mult mai bine. Devine alt om, facand tot posibilul spre a-si atrage ura familiei si pentru a o instraina cat mai mult de persoana sa. Este parasit cu cel mai mare dispret de sotie si cei trei copii care pleaca in America. Dar ce este cu adevarat in sufletul acestui om !In asteptarea sfarsitului isi gaseste alinare in relatia cu o prietena, Lucy Baker, care stie prin ce trece si este alaturi de el pana in utlima clipa. Dupa multi ani, secretul lui continua sa-i impovareze sufletul. Ea nu poate accepta ca, in ciuda imensului sacrificiu facut de Barney, familia acestuia sa-i poarte o atat de nedreapta amintire. Brusc, Lucy rupe tacere trimitand o scrisoare in America fostei sotii a lui Barney. Un demers ce declansaza o adevarata furtuna, dezvaluind adevarata tragedie din spatele aparentelor…Un roman tulburator despre iubire, sensibilitate si sacrificiu fara limite. O poveste scrisa de o mare maestra a genului, care va starui multa vreme in memoria cititorului….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.