Sf. Petru PDF

Coperta Carte Sf. Petru

Iti doresti sa citesti cartea Sf. Petru publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sf. Petru chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Sf. Petru

Sfantul Petru, personaj central al Noului Testament, print al Apostolilor, cum a mai fost numit, reprezinta piatra fundamentala pe care Iisus si-a zidit Biserica Sa. El, Simon, umilul pescar, caruia Hristos ii va schimba, inca de la prima intalnire, numele in Petru, va fi, dupa cum ni-l prezinta Evangheliile, cel mai intreprinzator din grupul celor doisprezece, ocupand o pozitie dominanta, ca reprezentant si interpret al acestora, si primul caruia i S-a aratat Iisus inviat. El este animatorul si conducatorul Bisericii primare din Ierusalim, pentru a se dedica ulterior activitatii de misionar mai intai printre iudei, apoi printre pagani, impunandu-si autoritatea si prestigiul in determinarea orientarilor pastorale si teologice. Cu momentele sale de generozitate si incredere, dar si cu nesigurantele si chiar tradarile sale, el ramane cel mai apropiat fiecaruia dintre noi. Mereu iubit de Iisus, Care ii va conferi un rol deosebit, instituindu-l „”pastorul turmei”” Sale, Petru va face suprema dovada a credintei prin martiriul suferit la Roma, sub Nero….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.