Serviciul de Informatii al Justitiei dezvaluit din interior vol. 2 PDF

Coperta Carte Serviciul de Informatii al Justitiei dezvaluit din interior vol. 2

Iti doresti sa citesti cartea Serviciul de Informatii al Justitiei dezvaluit din interior vol. 2 publicata de editura Mara Books&Publishing? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Serviciul de Informatii al Justitiei dezvaluit din interior vol. 2 de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Serviciul de Informatii al Justitiei dezvaluit din interior vol. 2

La judecata de apoi a istoriei…Editura MARA BOOKS & PUBLISHING va aduce in atentie 2 volume scrise de Marian V. Ureche – fostul sef al Serviciului de Informatii al Justitiei (SIPA).Despre scandalul provocat de demisia lui Ureche si de arhiva SIPA s-au scris multe, dar niciodata nu au fost prezentate, echidistant, opiniile ambelor „”baricade””.Acum aveti ocazia de a afla cum s-au petrecut evenimentele direct de la omul din interiorul acestui serviciu, dar si cum s-au inlantuit evenimentele dinainte si dupa acest scandal. Lucrarea nu se doreste a fi o pledoarie pentru apararea SIPA, ci o dezvaluire a motivelor reale ale desfiintarii acesteia pentru ca lipsa de implicare politica a institutiei a fost considerata un factor de risc. Pentru a intelege mai bine cotextul tuturor evenimentelor, in primul volum va sunt prezentate: scenariul „”revolutiei”” si activitatile spionajului rus pentru dezmembrarea Romaniei, dar si implicarea unor personaje autohtone cu legaturi adanci la Moscova. Al doilea volum schimba putin registrul si atinge subiecte fierbinti ale zilelor noastre – ATACUL ASUPRA JUSTITIEI, adevarul despre activitatea SIPA si autorii care si-au dorit desfiintarea acestui serviciu, consideratii despre activitatea CNSAS….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.