Sergentul Belle Epee PDF

Coperta Carte Sergentul Belle Epee

Iti doresti sa citesti cartea Sergentul Belle Epee publicata de editura Aldo Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sergentul Belle Epee chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Sergentul Belle Epee

Lupta din volumul precedent continua, dar fara printul Gonzague, care sfarsise sub lovitura lui Nevers data de contele Lagardere, dar si fara acesta din urma ucis misleste, in urma cu cincisprezece ani, de o banda de asasini angajati de Peyrolles, fostul intendent al lui Gonzague. Inainte de a-si pierde viata, curajosul cavaler reuseste sa curme vietile celor mai multi dintre ticalosi. Lupta este dusa mai departe, de fiul sau Philippe sergentul Belle-Epee si de prietenii sai. Dar Peyrolles, care jurase sa se razbune si pe vaduva si fiul contelui, cauta prin orice mijloace sa-si duca la indeplinire juramantul……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.