Seninul de deasupra norilor PDF

  Seninul de deasupra norilor - Corneliu Traian Atanasiu

  Iti doresti sa citesti cartea Seninul de deasupra norilor scrisa de Corneliu Traian Atanasiu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Seninul de deasupra norilor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Seninul de deasupra norilor PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Seninul de deasupra norilor

  Azi poate ne-am privit intamplator, fiecare cautind dusmanos o umbra de speranta pe chipul celuilalt. Si exprsia neutra, compusa cu atita grija, ni s-a vestejit pe fata. Azi poate ne-am zimbit chiar, dar zimbetul, ca o sfiala neinteleasa, ne-a ranit fara folos obrazul.

  Prietene, luptam in aceasi transee – lincezim mereu in linia intii. Si viata mea-i amara si-i stearpa, si-n asta, ca si tine, nu recunosc vreun eroism. Cu capul pe aceeasi pusca ruginita, in somn ne-alina totusi nostalgii.

  Aproapele meu, tu care totdeauna esti atit de departe, doar in aceste cuvinte te pot imbratisa cu sfiiciunea cuvenita. Sint cuvinte pe care n-am indraznit sa le spun nimanui. – Corneliu Traian Atanasiu

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Seninul de deasupra norilor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.