Semiologie medicala pentru asistenti medicali PDF

Coperta Carte Semiologie medicala pentru asistenti medicali

Iti doresti sa citesti cartea Semiologie medicala pentru asistenti medicali publicata de editura ALL Educational? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Semiologie medicala pentru asistenti medicali de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Semiologie medicala pentru asistenti medicali

Aceasta carte este publicata la editura All. Semiologia este piatra fundamentala a diagnosticului. Informatiile anamnestice orienteaza, datele clinice fundamenteaza, iar datele de laborator confirma diagnosticul. Cursul de semiologie medicala isi propune sa inarmeze asistentul medical cu metode si tehnici de examinare a pacientului si, in acelasi timp, cu mijloace si cai de a descoperi semnele si simptomele si a le interpreta in mod corespunzator cu scopul de a aprecia corect si rapid diagnosticul clinic pentru a interveni eficient in sprijinul redobandirii/ameliorarii sanatatii pacientului. Este structurat in trei capitole: (1) Utilizarea terminologiei medicale in efectuarea anamnezei; (2) Modificarile observate de asistenta medicala la inspectia generala si (3) Manifestari cauzate de diferite afectiuni. La sfarsit, exista o sectiune de teste pentru evaluarea cunostintelor. Datorita nevoii permanente de cunoastere si perfectionare a asistentului medical, ca si a tuturor profesionistilor din domeniul sanatatii, aceasta carte este extrem de utila elevilor scolilor sanitare postliceale….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.