Selfie PDF

Coperta Carte Selfie

Iti doresti sa citesti cartea Selfie publicata de editura Arthur? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Selfie de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Selfie

Penelope moderne, care-si vand tapiseriile pe Ebay si spera sa afle vesti de la Ulise din emisiunea Zei la zi; plonjari spectaculoase in timp si spatiu, in lumea incasilor, in tinuturi populate de camile roz si de elefanti verzi, pe Luna sau pe planete necunoscute, intalniri imaginare cu personaje din carti…Toate acestea le veti gasi in Selfie. Veti calatori impreuna cu micii scriitori si ilustratori si cu personajele lor in cele mai neasteptate lumi, veti rade si va veti emotiona. In aceeasi colectie, alte titluri semnate de copii:- Care-i faza cu cititul?- Ce poti face cu doua cuvinte- Cui i-e frica de computer?- Uite cine vorbeste- Cel mai mult si mai mult…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.