Selfie. Cum am devenit atat de obsedati de sine si ce efect are acest lucru asupra noastra PDF

Coperta Carte Selfie. Cum am devenit atat de obsedati de sine si ce efect are acest lucru asupra noastra

Iti doresti sa citesti cartea Selfie. Cum am devenit atat de obsedati de sine si ce efect are acest lucru asupra noastra publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Selfie. Cum am devenit atat de obsedati de sine si ce efect are acest lucru asupra noastra chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Selfie. Cum am devenit atat de obsedati de sine si ce efect are acest lucru asupra noastra

Traim intr-o epoca a individualitatii. Se presupune ca trebuie sa fim supli, prosperi, fericiti, extravertiti si populari. Aceasta este imaginea culturii noastre despre sinele perfect. Vedem asemenea persoane peste tot: in reclame, in presa, in social media. Ni se spune ca pentru a fi perfecti trebuie doar sa ne urmam visele, ca potentialul nostru este fara limite si ca suntem sursa propriului succes. Dar acest model al sinelui perfect poate fi extrem de periculos. Oamenii sufera fiind torturati de aceasta fantezie imposibila. Presiunea sociala fara precedent conduce la o crestere a ratelor depresiei si a sinuciderilor. De unde vine acest ideal? De ce este acesta atat de puternic? Exista vreo modalitate de a rupe vraja? Pentru a raspunde la aceste intrebari, Selfie ne poarta de pe malurile Greciei antice prin Evul Mediu crestin, catre propovaduitorii stimei de sine din California anilor 1980, in avantul narcisismului si era neoliberalismului hiperindividualizat in care traim acum. Ne spune povestea extraordinara a persoanei pe care o cunoastem atat de bine – a sinelui nostru. Will Storr este scriitor si jurnalist premiat. Articolele sale au aparut in publicatii precum The Guardian Weekend, The Sunday Times Magazine si Esquire. Este autorul unor carti laudate de critici, printre care The Heretics: Adventures with the Enemies of Science si romanul The Hunger and the Howling of Killian Lon…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.