Seinfeld si sora lui Nabokov PDF

Coperta Carte Seinfeld si sora lui Nabokov

Iti doresti sa citesti cartea Seinfeld si sora lui Nabokov publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Seinfeld si sora lui Nabokov chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Seinfeld si sora lui Nabokov

„Uneori, lumea in care traim gliseaza, pe nesimtite, intr-alta. Totul pare la locul sau, dar nimic nu mai seamana cu ce stiam. Lucruri pe care juram pana mai ieri capata, brusc, o alta consistenta si un alt relief. Cu gandul la o asemenea «lume bizara» (unde Jerry Seinfeld devine mare cititor, iar Elena Sikorskaia, sora lui Vladimir Nabokov, tine mortis sa recupereze, in plin razboi, cateva carti) au fost scrise si textele din acest volum. O lume cu doua luni pe cer (una portocalie si una verde, ca in 1Q84, trilogia lui Haruki Murakami), o lume cu urgente si intransigente proprii, in care si viata mea a glisat fatalmente, dinspre critica literara si presa culturala, inspre ceea ce ar fi trebuit sa fie de la bun inceput: literatura.“ – Simona Sora…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.