Sedus de o straina PDF

  Coperta Carte Sedus de o straina

  Iti doresti sa citesti cartea Sedus de o straina scrisa de Suzanna Craig si publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sedus de o straina chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Sedus de o straina

  Dupa ce sotul ei mult mai in varsta moare, lasandu-i o avere, Charlotte Blakemore descopera ca se afla la mila fiului ei vitreg, care jura sa conteste testamentul si sa-i distruga viata. Neavand la cine sa apeleze pentru ajutor, Charlotte pune la cale un plan elaborat – care insa esueaza dintr-o greseala copilareasca si o lasa blocata la un han, in drum spre Londra. Mai bine de doua decenii petrecute in Indiile de Vest i-au impietrit sufletul lui Edward Cary, insa nu intr-atat incat sa abandoneze intr-un loc uitat de lume o tanara aflata la ananghie – mai ales una atat de frumoasa ca Charlotte. De aceea decide sa o duca la domeniul stramosesc din Gloucestershire, pe care este decis sa-l revendice si sa-l aduca la vechea maretie. Cum amandoi isi ascund adevarata identitate, pentru Charlotte, Edward nu este decat administratorul domeniului, iar ea pretinde ca este doar o simpla doamna de companie care si-a pierdut slujba, si nu o ducesa. Insa jocul pe care amandoi sunt hotarati sa-l joace are reguli care nu mai pot fi respectate cand pasiunea dintre ei ameninta sa scoata la iveala adevarul – si sa puna la incercare sentimentele care s-au nascut intre ei… „O poveste care va va face sa va doriti sa nu se sfarseasca…”- New York Times…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Sedus de o straina este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.