Securitatea nu poate fi reabilitata PDF

Coperta Carte Securitatea nu poate fi reabilitata

Iti doresti sa citesti cartea Securitatea nu poate fi reabilitata publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Securitatea nu poate fi reabilitata de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Securitatea nu poate fi reabilitata

„”Aceste interviuri trebuie intelese ca , cu caracter istoriografic, nu ca interviuri de presa. Ele reflecta atat nivelul meu de cunoastere din anii 2003-2004 a evenimentelor din decembrie 1989, cat si perspectiva asupra evenimentelor pe care o aveagen. Iulian Vlad atunci. (…) Interviurile s-au desfasurat sporadic in anii 2003- 2008. In toata aceasta perioada si in anii urmatori, pana in pragul mortii, gen. Iulian Vlad mi-a cerut insistent sa nu le public. A argumentat ca asupra lui se fac presiuni, ca este amenintat cu reluarea condamnarii penale pe care o avea, iar alteori ca . In luna septembrie 2017, aflat pe patul de spital, a declarat procurorului militar care il intervieva pentru , in prezenta fiului sau, ca este de acord cu publicarea interviurilor luate de mine si cu folosirea afirmatiilor sale din interviuri in elucidarea . Parchetul Militar mi-a comunicat, corect, aceasta situatie.”” (Alex Mihai Stoenescu) Nascut in 23 februarie 1931, generalul Iulian Vlad a fost ultimul sef al Securitatii comuniste, fiind arestat in 31 decembrie 1989 si condamnat la inchisoare, prin trei sentinte care cumulau aproape 25 de ani. A fost eliberat insa dupa 4 ani. A incetat din viata in 30 septembrie 2017….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.