Secretul unei nopti de vara PDF

Coperta Carte Secretul unei nopti de vara

Iti doresti sa citesti cartea Secretul unei nopti de vara publicata de editura Miron? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Secretul unei nopti de vara chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Secretul unei nopti de vara

Patru tinere isi fac debutul in inalta societate londoneza avind acelasi scop: cel de a-si pune farmecele in joc pentru a-si gasi un sot. Asa se naste planul lor indraznet. Annabelle Peyton este hotarata sa-si salveze familia de la dezastru. Asa ca se decide sa se foloseasca de frumusetea si de inteligenta ei pentru a determina un nobil sa o ceara in casatorie. Cel mai asiduu admirator al ei, bogatul, puternicul Simon Hunt, i-a spus foarte clar ca ii poate oferi placeri irezistibile – dar nu si casatoria. Prietenele ei incearca sa o ajute, conspirand pentru a-l atrage intr-o cursa pe un domn care li se pare potrivit pentru ea. Doar atunci Annabelle ar fi fost la adapost de Simon… si de propriile ei dorinte. Dar intr-o noapte de vara Annabelle cade prada imbratisarilor pasionale si saruturilor ispititoare ale lui Simon… si descopera ca dragostea este cel mai periculos joc dintre toate….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.