Secretul femeilor fericite. Cum sa te iubeasca barbatul pe care il iubesti PDF

  Coperta Carte Secretul femeilor fericite. Cum sa te iubeasca barbatul pe care il iubesti

  Iti doresti sa citesti cartea Secretul femeilor fericite. Cum sa te iubeasca barbatul pe care il iubesti scrisa de Yvon Dallaire si publicata de editura Philobia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Secretul femeilor fericite. Cum sa te iubeasca barbatul pe care il iubesti chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Secretul femeilor fericite. Cum sa te iubeasca barbatul pe care il iubesti

  Vrei sa afli cum reusesc unele femei sa fie fericite in cuplu? „La Roma, te porti ca romanii“, ne invata un vechi proverb. Asadar, daca vreti sa fiti fericita in cuplu, nu trebuie sa actionati ca un barbat, ci sa invatati cum sa-i vorbiti pe limba lui. Barbatul nu priveste viata si, prin urmare, nici cuplul la fel ca femeia. Nu incercati sa va modelati partenerul dupa bunul plac: ideal este sa-l intelegeti, sa aflati care este modul lui de a functiona si felul in care va completeaza prin faptul ca gandeste diferit. Invatati sa‑l iubiti asa cum este el si asa cum il veti descoperi in cartea de fata, nu asa cum vi l‑ati imaginat in adolescenta sau la inceputurile relatiei. Iar viata vi se va schimba, fiindca veti invata cum sa fiti irezistibila si de neinlocuit in ochii lui.  Lectura acestei carti va va ajuta sa gasiti intimitatea, armonia, angajamentul si iubirea durabila in cuplu, inlesnind astfel realizarea proiectelor in doi.    Din cuprins: Ce trebuie sa faca si, mai ales, sa nu faca o femeie daca isi doreste o viata de cuplu armonioasa Care sunt asteptarile, dar si nevoile conjugale fundamentale ale unui barbat, de care femeia trebuie sa tina in permanenta cont Ce concesii trebuie sa faca o femeie daca vrea ca partenerul ei sa se implice cat mai mult in viata de cuplu Ce inseamna un barbat sanatos si cum „functioneaza“ el in mod normal Armele prin care o femeie poate deveni irezistibila in ochii partenerului     Yvon Dallaire este un reputat psiholog, formator si conferentiar canadian, cu supraspecializare in sexologie si cu o experienta de peste treizeci de ani in terapie si consiliere conjugala. Volumul de fata face parte dintr-o trilogie dedicata fericirii in cuplu, alaturi de Secretul cuplurilor fericite si Secretele barbatilor fericiti….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Secretul femeilor fericite. Cum sa te iubeasca barbatul pe care il iubesti este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.