Secretele mortii lui Mussolini PDF

Coperta Carte Secretele mortii lui Mussolini

Iti doresti sa citesti cartea Secretele mortii lui Mussolini publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Secretele mortii lui Mussolini chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Secretele mortii lui Mussolini

Ultimele actiuni si decizii ale lui Mussolini (plecarea din Milano, cu un convoi de masini si camioane, care se indrepta, se pare, fie spre o reduta din Alpi, pentru o ultima infruntare, fie spre o alta destinatie) raman inca sub semnul misterului. Luciano Garibaldi incearca sa raspunda la o serie de intrebari legate de secretele mortii lui Mussolini. A avut Ducele un plan, chiar si unul disperat, care, la un moment dat, nu a mai functionat? Dupa cercetari aprofundate, care au durat 30 de ani, si multe interviuri cu martori oculari sau participanti directi la evenimentele de atunci, Garibaldi ne ofera cateva scenarii posibile ale mortii lui Mussolini. Consecvent in felul sau de a fi, Ducele s-a considerat mereu un aventurier revolutionar, pregatit sa-si joace si ultima sansa. Dar, asa cum ne arata istoria, el avea mereu grija, inainte de a intra in joc, sa aranjeze cartile in asa fel incat sansa sa-i fie intotdeauna prielnica. Si-a jucat Mussolini ultima carte pe 28 aprilie 1945 sau Winston Churchill i-a intins o cursa… fatala?…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.