Secrete si minciuni PDF

Coperta Carte Secrete si minciuni

Iti doresti sa citesti cartea Secrete si minciuni publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Secrete si minciuni chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Secrete si minciuni

Shelby Foxworth si-a pierdut sotul. Apoi si-a pierdut iluziile…Barbatul care a luat-o din Tennessee si a dus-o intr-o suburbie exclusivista din Philadelphia a lasat-o inglodata in datorii. Era un sot adulter si un mincinos, iar cand Shelby porneste pe urmele cutiei sale de valori, gaseste numeroase carti de identitate. Omul pe care-l iubea nu era doar mort. Nu existase niciodata. Indurerata, Shelby isi ia fiica de trei ani si se indreapta spre sud pentru a cauta alinare in orasul ei natal, unde il cunoaste pe Griff Lott, un antreprenor de succes. Dar sotul ei avea mai multe secrete decat ar fi banuit ea. Chiar si in acest orasel, inconjurata de cei dragi, pericolul este mai aproape decat crede, amenintandu-l si pe Griff. Iar o tentativa de crima este doar inceputul…Nora Roberts a scris peste 200 de romane, si majoritatea au intrat in topurile de vanzari realizate de New York Times. Cartile ei au fost publicate in 35 de tari, in peste 500 de milioane de exemplare….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.