Secrete pentru o viata PDF

  Coperta Carte Secrete pentru o viata

  Iti doresti sa citesti cartea Secrete pentru o viata scrisa de Susan Meissner si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Secrete pentru o viata chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Secrete pentru o viata

  Oxford, Anglia, in zilele noastre. Tanara cercetatoare americana Kendra Van Zant, dornica sa-si urmeze visul unei vieti perfecte, o intervieveaza pe Isabel McFarland tocmai cand batrana este gata sa dezvaluie secrete despre razboi, pe care le-a pastrat timp de decenii… incepand cu cine este ea cu adevarat. Ceea ce primeste Kendra de la Isabel este atat un dar, cat si o povara – una care ii va pune la incercare convingerile si puterea sufleteasca. Anii 1940, Anglia. In timp ce Hitler duce un razboi fara precedent impotriva populatiei civile din Londra, sute de mii de copii sunt trimisi in centre de plasament din mediul rural. Atunci cand Emmy Downtree, in varsta de cincisprezece ani, si sora ei mai mica, Julia, gasesc refugiu intr-o fermecatoare cabana din Cotswolds, ambitia arzatoare a lui Emmy de a se intoarce la oras si de a deveni ucenica unui creator de moda intra in contradictie cu nevoia profunda a Juliei de a fi mereu in prezenta surorii sale. Este chiar perioada in care avioanele Luftwaffe fac ravagii, iar surorile sunt separate in mod crud, vietile fiindu-le schimbate pentru totdeauna….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Secrete pentru o viata este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.