Secolul himerelor. Vol. II Lupii din Berlin PDF

Coperta Carte Secolul himerelor. Vol. II Lupii din Berlin

Iti doresti sa citesti cartea Secolul himerelor. Vol. II Lupii din Berlin publicata de editura ALLFA? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Secolul himerelor. Vol. II Lupii din Berlin chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Secolul himerelor. Vol. II Lupii din Berlin

Bavaria, 1931. Invinuit de o crima pe care nu a comis-o, tanarul norvegian Thurun Gerensen este convins sa se puna in slujba viitorilor carmuitori ai Germaniei. Specialist avizat in religii pagane este cooptat in Ahnenerbe un institut misterios a carui activitate este controlata de nazisti. Pentru moment isi inchipuie ca va gasi acolo mangaierea si sprijinul de care avea nevoie, aflandu-se in compania unui cuplu seducator de aristocrati, Lame si Dalibor Galjero. In loc sa contribuie la salvarea lui, ei il arunca, dimpotriva, intr-un vartej napraznic de depravare si vrajitorie. Va primi un ajutor neasteptat din partea Faustei, agenta a aliatilor, intalnita la Venetia, dar intre Thrun si izbavirea la care aspira se ridica numeroase stavile reprezentate de protectorii sai puternici, de ordinul Camasilor Brune si de propriile sale himere. Nota autorului: cei ce descopera universul Secolului Himerelor deschizand cartea intitulata Lupii din Berlin pot fi linistiti fiind o naratiune autonoma, poate fi apreciata integral, facand abstractie de initierea cuprinsa in volumul anterior, Capcaunii Gangelui. In schimb, cei care cunosc deja istoria colonelului David Tewp si a cuplului Galjero vor reintalni aceste personaje si vor afla urmarea peripetiilor lor, precum si raspunsurile la intrebarile macabre lasate in suspans in primul volum. Philippe Cavalier are 41 de ani. Licentiat al Institutului National de Limbi si Civilizatii Orientale si de literatura comparata, este pasionat de istoria religiilor si magie….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.