Seara cantaretelor PDF

Coperta Carte Seara cantaretelor

Iti doresti sa citesti cartea Seara cantaretelor publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Seara cantaretelor chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Seara cantaretelor

In garajul unei cladiri din Lisabona, un pian negru canta singur, fara sa fie atins de degetele cuiva, iar muzica lui ajunge pana in Africa. Sau, cel putin, astfel i se relateaza publicului povestea formarii unui grup muzical compus din cinci tinere femei: Solange, o studenta de nouasprezece ani, vizitata adesea de „zeul micii poezii“; surorile Nani si Maria Lui?sa Alcides, soprane cu formatie clasica; Madalena, „The African Lady“, cea mai tulburatoare voce a grupului, capabila de extraordinare modulatii de jazz si blues; si, nu in ultimul rand, ambitioasa Gisela Batista. Dar cat de mult trebuie sa sacrifice fiecare pentru a atinge faima?Dupa douazeci si unu de ani, Solange, vocea narativa a romanului, ne dezvaluie teribilul secret care a dus la destramarea grupului….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.