Scurt tratat despre iubire PDF

Coperta Carte Scurt tratat despre iubire

Iti doresti sa citesti cartea Scurt tratat despre iubire publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Scurt tratat despre iubire chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Scurt tratat despre iubire

„Cand doi iubiti se gasesc fata in fata, incepe masurarea continerilor din ei. Tu ma contii pe mine? Eu te contin pe tine? Exista in tine vieti si destine pe care eu nu le contin? E diferenta dintre noi atat de mare, incat suntem ca un arc de cerc in fata unui cerc intreg?“Care este anatomia indragostirii? Cand incepe si cand se termina dragostea? Iubim o idee despre Frumos si Bine preexistenta in noi? Dizolva sexualitatea dimensiunea morala a amorului?Ovidiu Raetchi pune sub lupa unele dintre marile intrebari despre iubire. Raspunsurile din eseurile sale presupun o intoarcere critica la idei clasice precum cele ale lui Platon, Stendhal, Kierkegaard sau Ortega y Gasset….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.