Scufundarea libera PDF

Coperta Carte Scufundarea libera

Iti doresti sa citesti cartea Scufundarea libera publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Scufundarea libera de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Scufundarea libera

Scufundarea in apnee permite sa combinam scufundarea sportiva cu explorarea fascinantei lumi subacvatice. In functie de capacitatile organismului dumneavostra, reusiti sa experimentati in timpul scufundatii in apnee, noi dimensiuni in spatiu si timp. Spre deosebire de scufundarea autonoma, in acest caz puteti sa va apropiati in liniste de vietuitoarele din apa. Cu ajutorul acestui manual util veti invata sa va impliniti visul de a experimenta imponderabilitatea numai cu ajutorul vizorului, tubului de respirat si labelor de inot. Veti afla totul despre: Tehnicile de inot; Tehnicile de respiratie; Imbunatatirea conditiei fizice; Perfectionarea miscarilor in apa….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.