Scrisorile verii. Caiet de antrenament pentru limba si literatura romana. Clasa a VI-a PDF

Coperta Carte Scrisorile verii. Caiet de antrenament pentru limba si literatura romana. Clasa a VI-a

Iti doresti sa citesti cartea Scrisorile verii. Caiet de antrenament pentru limba si literatura romana. Clasa a VI-a publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Scrisorile verii. Caiet de antrenament pentru limba si literatura romana. Clasa a VI-a chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Scrisorile verii. Caiet de antrenament pentru limba si literatura romana. Clasa a VI-a

Avizat M. E.N. Scrisorile verii: o altfel de vacanta!Dragi prieteni, Cartea pe care v-o propunem se doreste a fi o invitatie: aceea de a transforma timpul vacantei intr-unul al jocului creativ si al placerii de a descoperi lucruri utile. Copii la fel ca tine se intalnesc in paginile cartii cu ajutorul artei de a conversa si a coresponda. Sub forma unor scrisori (prin e-mail sau pe hartie), acestia fac schimb de informatii, se provoaca unii pe altii la dialog, la joc, la activitati numai bune sa alunge monotonia si plictiseala. Te provocam si noi pe tine sa ti-i faci prieteni pe copiii din carte si pe istetul ghid Lecturici! Impreuna cu acestia, te vei simti multumit si bucuros cand vei deslusi tainele literaturii in rubrica Descoperim textul! Alaturi de ei, creativitatea si imaginatia ta vor fi de neinvins in rezolvarea activitatilor din rubrica Mai aproape de text! Iar in momentul in care vei constata ca la fiecare Scrisoare din carte punctajul obtinut pentru activitatea ta este unul maxim, vei fi foarte mandru de performantele tale….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.