Scrisorile verii. Caiet de antrenament. Clasa a IV-a PDF

Coperta Carte Scrisorile verii. Caiet de antrenament. Clasa a IV-a

Iti doresti sa citesti cartea Scrisorile verii. Caiet de antrenament. Clasa a IV-a publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Scrisorile verii. Caiet de antrenament. Clasa a IV-a chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Descrierera cartii Scrisorile verii. Caiet de antrenament. Clasa a IV-a

Un concept unic pe piata editoriala prin prezentarea continuturilor sub forma corespondentei dintre copii, ori dintre acestia si adulti; se exerseaza in acest fel competenta de comunicare in situatii concrete de viata, lucru pe care programa scolara il subliniaza in repetate randuri; Noutatile prezentelor lucrari constau in:- integrarea unor continuturi variate, din disciplinele de baza la ciclul primar: comunicare in limba romana, matematica si explorarea mediului, dezvoltare personala (la clasele I – II) si limba romana, matematica, stiinte, educatie civica (clasele III-IV);- activitatile propuse sunt centrate pe invatarea prin descoperire, ca fundament al unei invatari solide, de lunga durata: copilul cerceteaza, se documenteaza, argumenteaza, formuleaza probleme si puncte personale de vedere:- jocurile propuse pun accent pe unele componente psihologice in plina dezvoltare la aceasta varsta: atentia, gandirea critica, inteligenta emotionala, capacitatea de disociere si sinteza….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.