Scrisori din Laponia PDF

Coperta Carte Scrisori din Laponia

Iti doresti sa citesti cartea Scrisori din Laponia publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Scrisori din Laponia chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Scrisori din Laponia

Cand tocmai se pregateste sa puna stapanire pe lume, Baba Iarna constata ca are inundatie. Din cauza poluarii, se topesc ghetarii, e apa peste tot, iar Iarna nu poate poate veni in aceste conditii. Iar daca nu e Iarna, nu poate veni nici Mos Craciun, iar fara el… ce grozavie, cine mai aduce cadouri copiilor care le asteapta?Noroc ca spiridusii Mosului au o idee geniala despre cum pot opri oamenii din a face rau planetei si cum pot aduce Iarna inapoi. O frumoasa poveste de Craciun despre puterea lui impreuna, dar si despre cat de important e sa avem grija de copaci, de iarba, de aer si de noi. Ioana Chicet-Macoveiciuc…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.