Scriem si invatam. Adunarea si scaderea PDF

  Scriem si invatam. Adunarea si scaderea

  Iti doresti sa citesti cartea Scriem si invatam. Adunarea si scaderea scrisa de * * *? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Scriem si invatam. Adunarea si scaderea chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Scriem si invatam. Adunarea si scaderea PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Scriem si invatam. Adunarea si scaderea

  In aceasta carte copiii vor gasi adunari si scaderi simple, pe care vor invata sa le recunoasca usor. Cele 170 de operatii simple sunt concepute astfel incat sa-i ajute pe cei mici sa exerseze compunerea si descompunerea numerelor.
   
  Foloseste sirul numeric din partea de sus a fiecarei pagini pentru a-ti ajuta copilul sa numere inainte sau inapoi cand aduna sau scade.
   
  Paginile cartii iti permit sa scrii si sa stergi ori de cate ori doresti. Sterge scrisul cu un servetel sau cu o carpa.
   
  Incurajeaza-ti copilul sa exerseze cate putin in fiecare zi.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Scriem si invatam. Adunarea si scaderea este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.