Scoli creative. Revolutia de la baza a invatamantului PDF

Coperta Carte Scoli creative. Revolutia de la baza a invatamantului

Iti doresti sa citesti cartea Scoli creative. Revolutia de la baza a invatamantului publicata de editura Publica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Scoli creative. Revolutia de la baza a invatamantului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Scoli creative. Revolutia de la baza a invatamantului

Scoli creative este un proiect al Editurii Publica sustinut de Banca Comerciala Romana si Erste Asset Management. In Scoli creative Ken Robinson dezvolta ideile din celebra sa prezentare de la TED, „How Schools Kill Creativity“, si prezinta solutii inovatoare si practice la o problema critica pentru natiunea noastra: cum sa ne transformam sistemul de invatamant. Intr-o perioada in care afacerile testarilor standardizate aduna profituri uriase in timp ce multe scoli au mari dificultati financiare, iar elevii si pedagogii de peste tot sufera sub presiune, Robinson arata calea pentru a merge inainte. El sustine renuntarea la sistemul nostru educational demodat si propune o abordare foarte personalizata, organica, care se bazeaza pe resursele tehnologice si profesionale fara precedent pentru a-i implica pe toti elevii, pentru a le dezvolta dragostea de invatare si pentru a le permite sa se confrunte cu provocarile reale ale secolului XXI. Plina de anecdote, observatii, studii de caz, cercetari inovatoare si recomandari de la profesionisti aflati in prima linie a educatiei transformatoare – si scrisa cu istetimea specifica lui Robinson si in stilul sau captivant –, Scoli creative ii va inspira in egala masura pe profesori, parinti si politicieni sa re-gandeasca adevarata natura si scopul educatiei….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.