Schite de iubire 2.0 Povestiri romance PDF de

  Coperta Carte Schite de iubire 2.0 Povestiri romance

  Iti doresti sa citesti cartea Schite de iubire 2.0 Povestiri romance? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea

  Descrierera cartii Schite de iubire 2.0 Povestiri romance

  Coordonatori: Teodora Matei si Lucian-Dragos Bogdan Danut Ungureanu – O iubire de pe strada noastra Teodora Matei – Reflexie Anamaria Ionescu – Hastag Teodora Anghel – Drumul catre necunoscut Tony Mott – Capcana Bogdan Hrib – Pe neve Rebeca Cojocaru – Karina Lucian-Dragos Bogdan – Clar de luna Mirela Oprea – Dragoste si sacrificiu Daniel Timariu – Ziua in care mi-am amintit Ce noutate si ce definitie nemaiintalnita ar oferi un volum cu povestiri de dragoste? Poate niciuna. Va aduce, cu siguranta, un oftat de nostalgie, unul de bucurie, un altul de speranta, de revolta sau incantare. Va isca un zambet sau o pereche de lacrimi. Iar acestea din urma, cand e vorba sa fie filtrate prin propriile experiente, pot fi de bucurie sau tristete, ori pur si simplu amestecate, doar pentru a ne dovedi ca suntem vii. Volumul de fata e un update al eternului sentiment, continand transpuneri in realitatea imediata ale unor idile ce-au fost, vor fi sau ar fi putut fi. Zece autori au acceptat provocarea de a scrie povesti de iubire. Unii au mizat pe romantism, altii pe durerea despartirii intr-o relatie imposibila. Exista scene fierbinti, dar si clipele de tandrete ale primei intalniri. Intalnim oameni ce-si accepta soarta si decid sa mearga mai departe, dar si persoane pentru care incercarile vietii sunt mai mult decat pot duce. Unele povesti sunt menite celor ce vor actiune cu sufletul la gura, altele celor ce doresc sa zambeasca, altele celor ce doresc o poveste frumoasa, de citit in seri linistite. In mod surprinzator, fara sa se fi vorbit intre ei, mai multi autori au inserat in povestile lor personaje sau scene ce au legatura cu desenul ori cu pictura. Astfel, titlul volumului s-a conturat oarecum de la sine. Schite de iubire se doreste o incercare de a creiona istorii amoroase asa cum le vad zece autori, unii dintre ei consacrati, altii in plina afirmare, iar cativa aflati la inceput de drum. Nu putem decat sa speram ca fiecare amator de romance va gasi cel putin o poveste pe gustul sau. Reeditarea volumului de fata ar putea parea un update la update, insa toate astea s-au intamplat pentru ca nici autorii, nici cititorii n-au ramas aceiasi, au adunat experiente mai mult sau mai putin placute, au varsat alte lacrimi de fericire sau tristete, au aflat lucruri noi despre ei insisi sau lumea in care traiesc. Si, asa cum ne place uneori sa adaptam retetele unor feluri preferate de mancare, ne-am gandit ca ar fi o idee buna sa mai adaugam sau sa ponderam ingredientele povestilor deja stiute, sperand ca nu doar aspectul se va schimba in bine, ci si aroma finala, ramasa dupa intoarcerea ultimei pagini.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.