Schimba-te si schimba lumea PDF

Coperta Carte Schimba-te si schimba lumea

Iti doresti sa citesti cartea Schimba-te si schimba lumea publicata de editura For You? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Schimba-te si schimba lumea de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Schimba-te si schimba lumea

„”Trebuie sa inspiram lumea prin exemplu si angajamentul nostru.””- Matthieu Ricard Patru intelepti – un calugar budist, un psihiatru, un agricultor filosof si un profesor de medicina – s-au reunit pentru a scrie aceasta carte. Pornind de la problemele lumii contemporane, ei au discutat si au facut schimb de numeroase idei si solutii. Apoi, fiecare a scris un capitol, rod al propriei experiente, oferindu-i cititorului cateva idei de actiune si sfaturi practice. Concluzia lor este unanima: Schimbandu-ne vom schimba lumea!Ilios Kotsou, cercetator in psihologia emotiilor, si Caroline Lesire, angajata in cooperarea pentru dezvoltare, au coordonat aceasta lucrare unica prin formula si continutul sau, adaugandu-i numeroase sugestii prin care poti sa te schimbi si sa participi activ la schimbarea lumii. O lectura indispensabila, un suflu de speranta!…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.