Scara magica spre succes. PDF

Coperta Carte Scara magica spre succes.

Iti doresti sa citesti cartea Scara magica spre succes. publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Scara magica spre succes. de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Scara magica spre succes.

„”Cand poti obtine tot ce vrei fara a incalca drepturile altora, atunci detii puterea…singura putere adevarata.””- Napoleon Hill Adevaratii lideri nu se nasc, ei se formeaza, spune Napoleon Hill, unul dintre parintii literaturii motivationale. Indiferent de domeniul in care activezi, poti reusi in viata daca intelegi ca diferenta dintre succes si esec este in mare parte diferenta dintre gandirea pozitiva si cea negativa. Tu esti stapanul destinului tau, pentru ca tu controlezi singurul lucru care poate schimba si redirectiona cursul destinului uman – puterea gandului. O carte mai actuala ca niciodata, conceputa ca un curs in 17 lectii ce condenseaza intr-un mod foarte simplu si usor de insusit principiile-cheie ale legii succesului. Pune in practica obiceiuri precum cele de mai jos si vei determina cel mai important punct de cotitura din viata ta:- Un scop clar- Increderea in sine- Imaginatia- Entuziasmul- Autocontrolul- Obiceiul de a face mai mult decat esti platit sa faci- O personalitate placuta- Gandirea precisa- Concentrarea- Toleranta…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.