Sayonara. Confesiunile unui criminalist PDF

Coperta Carte Sayonara. Confesiunile unui criminalist

Iti doresti sa citesti cartea Sayonara. Confesiunile unui criminalist publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sayonara. Confesiunile unui criminalist chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Sayonara. Confesiunile unui criminalist

„Reputatul prozator Olimpian Ungherea, un maestru al suspansului, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania, a debutat editorial in anul 1967. A publicat peste 1000 de povestiri politiste, inspirate – in mare parte – din sfera crimei organizate. Verbul scriitorului Olimpian Ungherea este exploziv, capacitandu-ne integral inca de la primele randuri citite, proiectandu-ne intr-un univers violent, policromatic si tragic. Prezentul volum Sayonara ne deschide o perspectiva fascinanta asupra lumii contemporane romanesti, o lume convulsiva, rotitoare si instabila, asemenea unui destin de nisipuri miscatoare.“ – Oreste Teodorescu…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.