Savoarea ceaiului. Ceaiuri din frunze, flori si fructe PDF

Coperta Carte Savoarea ceaiului. Ceaiuri din frunze, flori si fructe

Iti doresti sa citesti cartea Savoarea ceaiului. Ceaiuri din frunze, flori si fructe publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Savoarea ceaiului. Ceaiuri din frunze, flori si fructe de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Savoarea ceaiului. Ceaiuri din frunze, flori si fructe

Ceaiurile din plante aromatice si fructe locale nu ofera doar o aventura in lumea deliciilor, dar prezinta si beneficii majore pentru sanatate: gustul lor este indragit atat de copii cat si de adulti, au efect de bautura energizanta si alunga setea, au efect stimulant dimineata , iar seara au efect calmant. Sunt remedii casnice de incredere care reusesc sa amelioreze si da vindece multe afectiuni. Din cuprins: – cultivarea si ingrijirea plantelor pentru ceai – culesul si recoltarea plantelor – fermentarea in pasi simpli: ceai negru din frunze de zmeura, mure s. a. – 50 de retete: amestecuri de ceai, lichioruri de ceai, ceai cu gheata, punci – ceaiul in preparatele cosmetice naturiste Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.