Satyricon PDF

Coperta Carte Satyricon

Iti doresti sa citesti cartea Satyricon publicata de editura Aldo Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Satyricon chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Satyricon

Gaius Petronius, autorul lucrarii Satyricon, a fost consilierul imparatului Nero. Lucrarea a fost scrisa probabil in jurul anului 61 d. Hr. Actiunea atinge totul, mai ales viata din micile orase si oamenii obisnuiti. Caracterele sunt grecesti in cea mai mare parte, bazandu-se pe personaje reale, din cate se pare. Satyricon este neconventionala si unica in literatura, abordand o varietate de stiluri. Cuprinde discutii comice filozofice, in proza alternand cu versuri, proverbe si povestioare, intr-un limbaj variat, de la vulgar la elegant….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.