Sarutul mortii, Vampirii din Morganville, Vol. 8 PDF

Coperta Carte Sarutul mortii, Vampirii din Morganville, Vol. 8

Iti doresti sa citesti cartea Sarutul mortii, Vampirii din Morganville, Vol. 8 publicata de editura Leda? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Sarutul mortii, Vampirii din Morganville, Vol. 8 de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Sarutul mortii, Vampirii din Morganville, Vol. 8

Sarutul mortii este volumul 8 din seria Vampirii din Morganville scrisa de Rachel Caine. Vampirul Michael Glass primeste apelul telefonic pe care-l astepta de mult timp. Muzica lui a atras atentia unui renumit producator muzical din Dallas, care vrea sa-i inregistreze un disc demo si sa ii organizeze cateva concerte… ceea ce inseamna ca Michael va trebui sa patrunda in lumea oamenilor. Rebela Eve, deseori neinteleasa Claire si curajosul Shane, prietenii sai umani ii vor fi calatori cu el. Alaturi de ei va fi prezent, in calitate de escorta, vampirul Oliver, nemuritoare mana forte. Cu un astfel de grup, totul se poate transforma insa intr-o excursie de cosmar. Aventura care-i asteapta se dovedeste mai periculoasa decat orice inchipuire. Captivi in oraselul Blacke, alaturi de oameni care-i urasc si un salbatic grup de vampiri nomazi, dornici sa-si ofere un ospat scaldat in sange, Michael si prietenii sai risca sa nu mai ajunga in Dallas la timp… sau chiar niciodata. Titlurile seriei aparute la editura Leda: Casa de sticla, Vampirii din Morganville, Vol. 1Balul fetelor moarte, Vampirii din Morganville, Vol. 2Aleea intunericului, Vampirii din Morganville, Vol. 3Banchetul nebunilor, Vampirii din Morganville, Vol. 4Domnia Haosului, Vampirii din Morganville, Vol. 5Carpe corpus, Vampirii din Morganville, Vol. 6Stingerea, Vampirii din Morganville, Vol. 7…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.