Sarcina ta – ghidul oricarei femei PDF

Coperta Carte Sarcina ta - ghidul oricarei femei

Iti doresti sa citesti cartea Sarcina ta – ghidul oricarei femei publicata de editura Semne? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sarcina ta – ghidul oricarei femei chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Sarcina ta – ghidul oricarei femei

Scrisa de un medic, Sarcina ta – ghidul oricarei femei va furnizeaza o gama larga de informatii paramedicale actualizate. Structurata astfel incat sa va ofere posibilitatea de a gasi informatiile care va intereseaza atunci cand doriti, cartea va raspunde la intrebarile pe care vi le puteti pune in cursul sarcinii, inclusiv: Pot sa folosesc in continuare vitaminele si plantele medicinale in perioada in care ma pregatesc sa raman insarcinata? (pagina 13) Ce pot sa fac impotriva starii de greata? (pagina 26) Sa mananci pentru doi inseamna ca in timpul sarcinii ar trebui sa mananc de doua ori mai mult? (pagina 81) La ce trebuie sa fiu atenta atunci cand fac exercitii fizice? (pagina 95) Pe masura ce mi se schimba centrul de gravitate, cum pot sa ridic cel mai bine obiectele grele? (pagina 105) Medicul mi-a spus ca trebuie sa-mi induca nasterea. Cum se procedeaza? (pagina 199) Care sunt metodele disponibile pentru calmarea durerilor in timpul travaliului si nasterii? (pagina 215) Ce este operatia cezariana si in ce cazuri poate sa fie necesara? (pagina 218) Dr. Glade B. Curtis, obstetrician-ginecolog, detine autorizatia de libera practica eliberata de Colegiul American de Obstetrica si Ginecologie. Judith Schuler, M. S., lucreaza si scrie carti impreuna cu dr. Curtis de peste douazeci de ani. Dr. Curtis si D-ra Schuler sunt autorii a peste 10 carti din seria Sarcina ta, inclusiv ai best-seller-ului Sarcina ta saptamana cu saptamana care s-a vandut in milioane de exemplare….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.