Sarcina. Sindromul de colon iritabil. Sinuzita. Venele varicoase – Portia 12 PDF

Coperta Carte Sarcina. Sindromul de colon iritabil. Sinuzita. Venele varicoase - Portia 12

Iti doresti sa citesti cartea Sarcina. Sindromul de colon iritabil. Sinuzita. Venele varicoase – Portia 12 publicata de editura Reader’s Digest? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Sarcina. Sindromul de colon iritabil. Sinuzita. Venele varicoase – Portia 12 de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Sarcina. Sindromul de colon iritabil. Sinuzita. Venele varicoase – Portia 12

Ultimul volum al seriei descrie problemele legate de sarcina, sindromul de colon iritabil, sinuzita si venele varicoase, cu cauzele si simptomele lor, propunand un plan de prevenire si tratare bazat pe toate elementele pe care le are oricine la indemana: vitamine, minerale si suplimente alimentare, plante medicinale si terapii alternative precum homeopatia, aromaterapia, oligoterapia, presopunctura, reflexoterapia, masajul, yoga etc. In continuare sunt prezentate pe larg hidroterapia – metoda naturala de tratament care utilizeaza apa sub diferite forme si la diferite temperaturi – si sofrologia – metoda de relaxare bazata in principal pe respiratie. Ca suplimente iti prezentam, cuprul, esential in prevenirea bolilpor cardiovasculare, in mentinerea sanatatii pielii si cresterea fertilitatii, si vitamina A, care mareste acuitatea vizuala, mentine, de asemenea, sanatatea pielii si sprijina sistemul imunitar. Afla informatii noi despre cinci dintre plantele recomandate in cazul uneia sau mai multora dintre afectiunile prezente in acest volum: chimenul, cuisoarele, ghimpele, patlagina si salcia. Incheiem, asa cum am promis ca o vom face in fiecare volum, cu 45 de retete delicioase si usor de preparat din alimentele recomandate, care va vor dovedi ca a manca sanatos nu inseamna a te priva de placerea gusturilor. Achizitionand toate cele 12 volume, veti avea in final un ghid extrem de util in prevenirea si tratarea celor mai frecvente afectiuni….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.