Sarada ducelui PDF

  Coperta Carte Sarada ducelui

  Iti doresti sa citesti cartea Sarada ducelui scrisa de Valerie Bowman si publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sarada ducelui chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Sarada ducelui

  SERIA „CLUBUL VALETILOR “ EL SE DA DREPT GRAJDAR Rhys Sheffield, duce de Worthington, a pus pariu cu prietenii lui, pe o suma absolut colosala, ca se poate da drept servitor in casa unde urmeaza sa aiba loc cea mai asteptata petrecere a sezonului monden. Dar cand fosta lui iubita, o femeie extrem de inteligenta, il recunoaste sub deghizarea de grajdar, isi da seama ca are ocazia perfecta de a i-o plati pentru ca a rupt logodna. EA E VIITOAREA MIREASA Frumoasa Lady Julianna Montgomery este, cel mai probabil, singura tanara de la petrecere care nu se afla in cautarea unui sot. Este fericita logodnica a unui marchiz, multumesc frumos. Abia daca-si mai aduce aminte de suferinta provocata de felul in care fusese parasita de ducele de Worthington, cu aproape doi ani in urma. Numai ca, brusc, a fost nevoita sa-si aminteasca. NIMIC NU E SIGUR Rhys pare sa fie peste tot, incordandu-si muschii, trudind sub arsita soarelui, iar Juliannei nu i s-a parut nicicand mai atragator. Cu farmecul lui caracteristic, o convinge sa-i pastreze secretul. Dar cand ea afla ca scopul lui e sa castige un pariu pus din ambitie, nu rezista sa isi joace propriul joc. Isi va petrece urmatoarele doua saptamani fortandu-i lui Rhys limitele ca sa il faca sa piarda pariul. Chiar daca risca sa se aleaga ea insasi cu inima ranita. Valerie Bowman a debutat in anul 2012, si de atunci romanele sale s-au bucurat de recenzii elogioase in Publishers Weekly, Booklist si Kirkus Review….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Sarada ducelui este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.