Sapte zile de iubire PDF

  Coperta Carte Sapte zile de iubire

  Iti doresti sa citesti cartea Sapte zile de iubire scrisa de Tessa Dare si publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sapte zile de iubire chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Sapte zile de iubire

  SERIA „SPINDLE COVE“ Minerva Highwood, una dintre domnisoarele de la Spindle Cove, trebuie sa plece in Scotia. Colin Sandhurst, Lord Payne, un crai de prim rang, trebuie sa plece… oriunde, dar sa nu ramana la Spindle Cove. Acesti parteneri improbabili au la dispozitie o saptamana ca sa insceneze o fuga de acasa, sa-si convinga familia si prietenii ca sunt „indragostiti“, sa fuga de hoti inarmati, sa supravietuiasca celor mai mari cosmaruri, sa calatoreasca 600 de kilometri fara sa se omoare unul pe celalalt, si toate acestea in timp ce impart o trasura foarte mica ziua si un pat si mai mic noaptea. Ceea ce nu au timp sa faca este sa se lupte cu atractia crescanda dintre ei. Cu atat mai putin cu pasiunea salbatica. Si, Dumnezeu sa-i ajute, isi petrec ore pretioase dezvelindu-si unul altuia trupurile si sufletele. Dintr-odata, sapte zile par a fi exact ce le trebuie pentru a gasi o lume de necazuri. Si poate… o lume plina de iubire. Tessa Dare este autoarea a 17 romane care au devenit bestselleruri New York Times si USA Today. Cartile sale au castigat numeroase premii, inclusiv prestigiosul premiu RITA al Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America, si au fost traduse in 16 limbi….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Sapte zile de iubire este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.